lunes, 20 de mayo de 2013

LAS TEJE Y MANEJE & FABRÉ WORKSHOP









































































+ CATALÀ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Avui vull parlar-vos del pròxim lloc on impartiré cursos de ganxet a partir d'aquest dimecres. Es tracta de la Llibreria Fabré, una botiga amb més de 150 anys d'història situada al centre de Barcelona (Rambla Catalunya) i que té l'orgull de ser una de les llibreries més antigues de la ciutat.

En ella hi podem trobar una gran varietat de llibres infantils i joguines amb molta identitat, algunes d'elles de fusta, importades de països com Àustria i Alemanya des dels anys 50, com també un racó per a nostàlgics amb postals de més de 80 anys d'antiguitat.

Empesa per l'última generació de la família, avui dia la Llibreria Fabré lluita per sobreviure en un món de peixos grans i multinacionals, mantenint l'essència que l'ha portada a ser un dels comerços emblemàtics de la ciutat.

Crec que és una pena que comerços com aquest acabin desapareixent i siguin substituits per grans cadenes d'impersonalitat que acostumen a envair les nostres ciutats.

Per això, tinc la satisfacció de començar una nova sèrie de tallers a la Llibreria Fabré, dedicats al món infantil i per a fer regals als més petits! El primer serà aquest dimecres 22 de maig amb un taller de titelles de dit per a principiants del ganxet, en el que farem personatges com els de la foto i inspirats en contes infantils!

Serà el dimecres 22 i 29 de maig de 18h a 20:30h a la Llibreria Fabré (Rambla de Catalunya, 52. Barcelona).

Per a més informació i reserves escriviu a: info@libreriafabre.com


+ CASTELLANO + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Hoy quiero hablaros del próximo lugar donde impartiré cursos de ganchillo a partir de este miércoles. Se trata de la a Librería Fabré, una tienda con más de 150 años de historia situada en medio de Barcelona (Rambla Catalunya) y que tiene el orgullo de ser una de las librerías más antiguas de la ciudad.


En ella podemos encontrar una gran variedad de libros infantiles y juguetes con mucha identidad, algunos de ellos de madera, importados de países como Austria y Alemania desde los años 50, así como un rincón para nostálgicos con postales de más de 80 años de antigüedad.

Encabezada por la última generación de la familia, hoy en día la Librería Fabré lucha por sobrevivir en un mundo de peces grandes y multinacionales, manteniendo la esencia que le ha llevado a ser uno de los comercios emblemáticos de la ciudad.

Creo que es una pena que comercios como estos terminen desapareciendo y sean sustituidos por grandes cadenas de impersonalidad que suelen invadir nuestras ciudades.

Por eso, tengo la satisfacción de empezar una nueva serie de talleres en la Librería Fabré, dedicados al mundo infantil y para hacer regalos a los más pequeños! Empezamos este miércoles 22 de mayo con un taller de títeres de dedo para principiantes de ganchillo, en el que haremos personajes como los de la foto e inspirados en cuentos infantiles!

Será el miércoles 22 y 29 de mayo de 18h a 20:30h en la Librería Fabré (Rambla de Catalunya, 52. Barcelona).

Para más información y reservas escribir a: info@libreriafabre.com





1 comentario:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...