martes, 16 de abril de 2013

EMBROIDERED PACMAN GUERRILLA

+ CATALÀ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Aquest dissabte passat la Guerrilla de Ganxet de Barcelona vam estar en plena acció al barri del Carmel, sota el marc d'activitats que organitza l'Espai Jove Boca Nord per aquesta primavera, entorn al ganxet i al món craft.

La guerrilla consistia en brodar un Pacman-menja-cotxes, amb punt de creu XXL, a les reixes que es troben davant del centre, just sobre l'entrada del Túnel de la Rovira, com a missatge de protesta per la quantitat de cotxes que s'utilitzen diàriament i contaminen l'aire.

Hi vam estar durant tot el matí, brodant en grans dimensions i amb trapillo, responent els curiosos que passaven per allà, xerrant, rient, fent el vermut i menjant un parell de pizzes que ens van portar molt amablement la gent de Boca Nord.

Aquesta vegada ens vam trobar l'Alícia, la Loly, la Leire, la Natàlia, la Clàudia, la Sònia i l'Emma.

Un matí de dissabte primaveral millor impossible.

De moment podeu veure més fotos al blog de la Leire.+ CASTELLANO + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

El pasado sábado la Guerrilla de Ganxet de Barcelona estuvimos en plena acción en el barrio del Carmel, bajo el marco de actividades que organiza el Espai Jove Boca Nord para esta primavera, entorno al ganchillo y el mundo craft.

La guerrilla consistía en bordar un Pacman-come-coches con punto de cruz XXL sobre las rejas que quedan en frente del centro, justo encima de la entrada del Túnel de la Rovira y a modo de mensaje protesta por la cantidad de coches que se usan diariamente y contaminan el aire.

Estuvimos toda la mañana bordando en grandes dimensiones con trapillo, respondiendo a los curiosos que pasaban por ahí, charlando, riendo, tomando el vermut y comiendo un par de pizzas que nos trajeron muy amablemente la gente de Boca Nord.

Esta vez nos encontramos Alícia, Loly, LeireNatàliaClàudia, Sònia y Emma.

Una mañana de sábado primaveral mejor imposible.

De momento podéis ver más fotos en el blog de Leire.

1 comentario:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...