martes, 7 de mayo de 2013

LAS TEJE Y MANEJE & DEL REVÉS WORKSHOP





































+ CATALÀ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Aquest pròxim dissabte 11 de maig, a Del Revés, farem una cistella per la fruita (o el que vulgueu) utilitzant la tècnica de ganxet que veuràs a les imatges de més avall. Ho farem amb corda d'espart i fil de cotó, ideal per fer servir de cara a la primavera i a l'estiu! 

Per celebrar l'arribada del bon temps, realitzarem el taller a l'aire lliure, a la taula que ens tenen preparada a la terrasseta Del Revés, amb la companyia de la seva simpàtica mascota i d'un bon vermut!

No oblideu d'apuntar-vos-ho a l'agenda! Serà aquest dissabte 11 de maig, d'11h a 14h, a Del Revés (C. Riego 34, Sants, Barcelona).

Per a més informació i reserves escriviu a: irina@delreves.me


+ CASTELLANO + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

El próximo sábado 11 de mayo, en Del Revés, haremos una cesta para la fruta (o lo que queráis) usando la técnica de ganchillo que verás en las imágenes de abajo. Lo haremos con cuerda de esparto e hilo de algodón, ideal para usar de cara la primavera y el verano!

Para celebrar la llegada del buen tiempo, realizaremos un taller al aire libre, en la mesa que nos tienen preparada en la terracita Del Revés, con la compañía de su simpática mascota y de un buen vermut!

No olvidéis apuntarlo en la agenda! Será el próximo sábado 11 de mayo, de 11h a 14h, en Del Revés (C. Riego 34, Sants, Barcelona).


Para más información y reservas escribir a: irina@delreves.me



3 comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...