lunes, 27 de mayo de 2013

LAS TEJE Y MANEJE & C15 WORKSHOP






































+ CATALÀ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Atenció a la propera parada del curs de ganxet tejemaneje! Serà els propers divendres 31 de maig, 7 i 14 de juny a l'Espai Casamitjana 15, un antic local amb història situat al barri del Poblenou (Barcelona) on durant molts anys s'havia desenvolupat l'activitat industrial de la família Yranzo: l'ebenisteria.

Avui dia, l'Espai Casamitjana 15 ha estat remodelat conservant l'essència industrial que el caracteritza i ha estat reconvertit com a espai de creació on es realitzen diferents activitats relacionades amb tot tipus de creativitat, com per exemple aquest taller que van organitzar fa poc sobre il·lustració mural amb Amaia Arrazola, una de les meves il·lustradores preferides.

Avui dia l'Espai Casamitjana 15, és també el taller de l'esculptor Antoni Yranzo, un artista que treballa la fusta seguint la tradició familiar i de qui és un veritable plaer escoltar tot el que hi ha al darrere de la seva obra.

Un espai, tal i com ells mateixos defineixen, per compartir idees, per crear sinergies, per fer crèixer persones, per realitzar somnis... i a partir d'aquest divendres, per aprendre a fer ganxet!

Juntament amb l'Elsa, que és la filla de l'Antoni Yranzo i qui organitza aquest sarao, us esperem a partir d'aquest divendres dia 31 al Passatje Casamitjana 15, per fer realitat els vostres projectes de ganxet i per conèixer aquest espai tant especial mentre berenem i compartim experiències!

Per a més informació i reserves escriviu a c15@antoniyranzo.com o truqueu al telèfon 626 82 06 20.


+ CASTELLANO + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +


Atención a la próxima parada del curso de ganchillo tejemaneje! Será los próximos viernes 31 de mayo, 7 y 14 de junio en el Espai Casamitjana 15, un antiguo local con historia situado en el barrio del Poblenou (Barcelona) donde durante muchos años se había desarrollado la actividad industrial de la familia Yranzo: la ebanistería.

Hoy en día, el Espai Casamitjana 15 ha sido remodelado conservando la esencia industrial que lo caracteriza y ha sido reconvertido como espacio de creación donde se realizan diferentes actividades relacionadas con todo tipo de creatividad, como por ejemplo este taller que organizaron hace poco sobre ilustración mural con Amaia Arrazola, una de mis ilustradoras favoritas.

Hoy en día el Espai Casamitjana 15, es también el taller del escultor Antoni Yranzo, un artista que trabaja la madera siguiendo la tradición familiar y de quién es un verdadero placer escuchar todo lo que hay detrás de su obra.

Un espacio, tal y como ellos mismos definen, para compartir ideas, para crear sinergias, para hacer crecer personas, realizar sueños ... y a partir de este viernes, para aprender a hacer ganchillo!

Junto con Elsa, que es la hija de Antoni Yranzo y quien organiza este sarao, os esperamos a partir de este viernes día 31 en el Pasaje Casamitjana 15, para hacer realidad vuestros proyectos de ganchillo y para conocer este espacio tan especial mientras merendamos y compartimos experiencias!

Para más información y reservas escribid a c15@antoniyranzo.com o llamad al teléfono 626 82 06 20.







No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...